SMELL O WAY verdrijft iedere vorm van stank.
Ook uw bedrijf heeft Smell O Way nodig.

Enkele toepassingen

Verven
Verven

Bij het verven blijft in veel gevallen een vervelende verflucht hangen. SMELL O WAY verdrijft deze geur direct waardoor iedereen weer gerust door zijn of haar neus kan ademhalen.

Transport
Transport

Het vervoeren van bepaalde goederen brengt een ondraaglijke geur met zich mee. Denkt u bijvoorbeeld eens aan dierenhuiden, vis of afval. Het verdrijven van de stank is hierbij van groot belang.

Openbare Gebouwen
Openbare Gebouwen

In toiletgroepen is vaak sprake van stank vanwege urine. Na verloop van tijd verdampt het water in uw putjes. SMELL O WAY blijft op dit water drijven waardoor stilstaand water niet tot stankoverlast zal leiden.

Woningcorporatie
Woningcorporatie

Sommige huurders maken er een bende van. Om een huis opnieuw te verhuren is grondige schoonmaak noodzakelijk. Naast het feit dat SMELL O WAY stank verdrijft, gaat het ook effectief zilvervisjes te lijf.

Brand
Brand

Brand in een woning heeft een nare en doordringende brandlucht tot gevolg.
Door de toepassing van
Smell O Way is deze geur eenvoudig en snel te verdrijven uit elke ruimte.

Overig
Overig

Naast deze specifieke gevallen is SMELL O WAY ook bruikbaar als vervanger van dure luchtverfrissers. Dit zorgt voor een frissere uitstraling van uw werkplek, zowel voor uw klanten als uw eigen personeel.

“Al jaren probeert men stank te bestrijden d.m.v. producten die vervelende luchtjes camoufleren. Het effect van deze producten is slechts zeer tijdelijk. SMELL O WAY werkt wel en verdrijft de stank.”

Meer weten?

We vertellen u graag meer over ons product!